Termékek Menü
0

Egy ékszer, ami tükrözi az egyéniségedet- ez a kristály medál!

Elegáns akarsz lenni, olyan benyomást nyújtanál, ami tükrözi az egyéniségedet? Nem kell nagy dolgokra gondolni, sem a pénztárcád határain túl mutatni. A megoldás egyszerű: találj olyan ékszert, ami te vagy! Amivel egyedivé varázsolhatod magad, ami miatt a veled beszélő is jól fogja érezni magát, nem csak te! Egy kis apróság is feldobja a szürke hétköznapokat, még szebbé teszi az ünnepeket.  Egy kristály medállal úgy tűnhet, mintha a ruhatáradat változtattad volna meg, pedig csak egy kis apróságot csempésztél be. A színe, nagysága mindig a te stílusodat fogja láttatni, kiemelni. Szinte biztos lehetsz benne, hogy nem fog lépten-nyomon szembejönni veled egy ugyanolyan darab, hiszen a kínálat végtelen.

De mit is fogsz viselni? A kristály története messzemenő. Kialakulása évmilliókra, évmilliárdokra tehető, mint például a drágaköveké. A föld mélyében a folyékony magma megszilárdulásával jöttek létre ezek a csodás anyagok. Egyre inkább utat törtek a felszíni rétegek közé, hogy itt aztán nehéz munkával kitermeljék őket. A kristály a szépség megtestesítője. Hiába gondoljuk úgy, hogy ismerjük a földet, még mindig éri meglepetés az emberiséget. Nemrég, úgy kétezer körül egy mexikói sivatag alatt szinte véletlenszerűen bukkantak az egyik leglátványosabb barlangra, ami telis-tele volt kristályokkal. Nem csak apró, hanem hatalmas méretű kristályokkal.

Volt olyan, aminek a mérete 11 méter, tonnában mérve pedig több tíz tonna súlyú. Más anyagot kerestek, leszivattyúzták a vizet és olyan csodálatos látvány tárult eléjük, ami mesébe illő. Ugye szívesen megnéznéd? Bárki lemenne ezért a látványért.  Sajnos azonban a természet védi a magáét. A barlangban a páratartalom majdnem száz százalék, a meleg pedig elég elviselhetetlen, 45 fok közelében van.  Kizárólag speciális ruhában lehet lenn tartózkodni. Hát, sajnos erről lemaradtunk! De ne keseredjen el senki!

 

A kristály egyszerűen hozzáférhető bárki számára. Ha nincs is időd, hogy járd a boltokat, mert éppen rohansz a munkahelyre, iskolába, utána jönnek a plusz teendők, akkor bátran nézz körül egy webáruházban. Itt magad osztod be, hogy mikor lépsz be, mikor nézelődsz. Megteheted akár éjjel is, senki sem korlátoz benne.

A színek, formák sokasága lenyűgöző. A választás nem lesz könnyű, mert olyan mértékű a kínálat, hogy legszívesebben mindet megvennéd. A vásárlás sem bonyolult. Kiválasztod azt a csodás kristály medált, amit bármikor szívesen fogsz hordani. A fizetési mód gyors és hatékony, elektronikus úton vásárolsz. Nem kell félni attól sem, hogy nem felel meg a megrendelt, megvásárolt termék, mert itt is megillet mindenkit az elállás joga. Meghatározott napon belül vissza lehet küldeni és vissza is kapjuk az árát